måndag 18 maj 2015

Vitsippor


Idag tog vi med oss dessa små skruttor ut i skogen för vitsippsplock och fotografering. Så otroligt vackert när solen silas ner genom trädtopparna och vitsipporna breder ut sig som en vit matta över marken. Älskade ungar!

Gretas 7:e tand har precis ploppat upp nere och även om hon är lite lättretlig vid matintag så är hon är så himla kul nu. Ska skoja och spexa med en hela tiden. Att träffa "vovvov" är det bästa hon vet och hon är väldigt bestämd den här lilla tjejen. Älskar att ta på sig skor och provar gärna storasyrrans kläder/skor/cykelhjälm. Den senaste veckan har Greta börjat sova riktigt bra på natten (vågar skriva detta för har inte ens nån förhoppning att det ska hålla i sig, haha!) och sover i sin säng i sitt rum ända till 5-6 tiden på morgonen då hon kommer över och (OFTAST) somnat om till ca 7:30 isf.  Äta gör hon själv med sked, och helst ska det inte vara från barnmatsburk utan "riktig" mat.

Agnes är också inne i en glad period allt som oftast (om än drama queene). Hon älskar att vara på dagis och leka med bästisen, är kär i några killar enligt egen utsago och tycker även att hon är jätteduktig på fotboll. Hon sover som en stock, vill alltid ha klänning på sig och älskar att leka med gosedjur.

Det bästa som finns är att se dessa tjejer tillsammans även om det numera är en hel del retande från storsyrran. Lillsyrran blir då vansinnig och vrålar så hela kvarteret från tinitus........ men, är väl så det ska vara och det är glömt såfort man får se de fina som ändå tar över :-)

Kunde inte välja en bild så här kommer en bildbomb från skogsturen ;-)
  
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar